Laden Evenementen
2 juli 2020 - 15:30 - 16:15
  • Dit evenement is voorbij.

Food & Cognition: Het mkb café – Sessie 1 (consumentenwetenschap)

dutch food week; consumentenwetenschap; Foodvalley Entrepreneurship Event; Dutch Food Week 2019; Food Valley Summits; Voeding & Plantaardige eiwitten; lunchlezing de eetscore; Parel Food and cognition

Food & Cognition: Het mkb café – Sessie 1 (consumentenwetenschap)

Op 2 juli vindt de eerste sessie van Het mkb café plaats. Dit inspirerende webinar heeft als thema consumentenwetenschap.

Dit webinar van Food & Cognition: Het mkb café gaat over de wetenschap op het gebied van vertering van babyvoedsel tot neuromarketing. De consument staat als onderzoeksobject centraal.

Het webinar is bedoeld voor mkb-bedrijven en onderzoeksinstellingen die geïnteresseerd zijn en werkzaam zijn in de voedselindustrie. Dit kunnen zowel mkb’ers zijn die te maken hebben met de consumptie van voedsel, organisaties die actief zijn in de productie of wetenschappers die onderzoek doen naar bijvoorbeeld eetgedrag, de impact van het coronavirus op de voedselindustrie of de toevoeging van technologie bij eetbelevingen.

Iedere sessie zal een wetenschapper en mkb’er iets vertellen over het onderwerp en hoe zich dat verhoudt tot de recente ontwikkelingen. Er worden spanningsvelden opgezocht en deelnemers worden uitgedaagd om actief mee te denken in oplossingen.

→ De tweede sessie van Het mkb café vindt plaats op 9 juli.

Programma Het mkb café – sessie 1 – consumentenwetenschap

Meer informatie

Deelnemen aan het webinar is gratis. De organisatie gaat ervan uit dat degenen die zich registreren, deelnemen aan de sessie. Mocht u toch niet kunnen deelnemen, kunt u een video van het webinar ontvangen.

Meer informatie en aanmelden

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
2 juli 2020
Tijd:
15:30 - 16:15
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.utwente.nl/nl/techmed/evenementen/2020/7/578610/food-cognition-het-mkb-cafe-sessie-1#organisatie

Locatie

Online

Organisatoren

Food and Cognition
TechMed Centre
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp