Laden Evenementen
11 september - 13:30 - 20:00

Congrestival The Future of Us

How2Finance, BT Event 2019, How2Finance; Generation-E, Duurzame Bedrijvenroute

Congrestival The Future of Us

€20,20

Energietransitie en circulaire economie. Onderwerpen die met het oog op het klimaat steeds belangrijker worden. Het congrestival van Industriepark Kleefse Waard en Kiemt, The Future of Us, dat voor 15 mei was gepland is in verband met het coronavirus verplaatst naar vrijdag 11 september. Dit evenement heeft de inhoud van een congres en de energie van een festival.

De klimaatproblematiek dwingt ons goed na te denken over de toekomst. Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat de gevolgen van de klimaatverandering beheersbaar blijven? Tijdens het congrestival The Future of Us ligt de focus op de toekomst.

Wat kunt u verwachten?

Visionairs, uitvinders, waarmakers, politici, ondernemers, wetenschappers, studenten en startups komen samen op dit festival. Vraag en aanbod worden aan elkaar gekoppeld, innovaties krijgen een podium en verhalen krijgen luisteraars. Op The Future of Us wordt gevonden, verbonden, verteld en versneld.

Meer informatie

Het evenement vindt plaats op Industriepark Kleefse Waard (IPKW), het duurzaamste industrieterrein van Nederland. Hier ontdekt u wat er allemaal mogelijk is en hoe dicht we eigenlijk al bij die verre toekomst zijn. Benieuwd? Bestel uw tickets hier. Reeds bestelde tickets voor 15 mei blijven geldig.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
11 september
Tijd:
13:30 - 20:00
Kosten:
€20,20
Evenement Categorie:
Website:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-the-future-of-us-91894253185?aff=ebdssbeac

Organisatoren

Industrie Park Kleefse Waard (IPKW)
Stichting Kiemt

Locatie

IndustriePark Kleefse Waard (IPKW)
Westervoortse Dijk 73
Arnhem, Gelderland 6827 AV Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.ipkw.nl/
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp