Laden Evenementen
3 april 2019 - 06:00 - 23:30
  • Dit evenement is voorbij.

Busreis Hannover Messe 2019

Busreis Hannover Messe 2019

Busreis Hannover Messe 2019

Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 april vindt de Hannover Messe 2019 plaats. Hannover Messe is dé beurs waar de nieuwste innovaties op het gebied van industriële technologie worden tentoongesteld. The Economic Board organiseert samen met RCT Gelderland, Briskr, Radboud Universiteit, Novio Tech Campus, BC Semi NL, Kiemt en IPKW op woensdag 3 april voor geïnteresseerde relaties een busreis vanuit Elst naar Hannover. 

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze busreis.

Tijdens de busreis krijgt u een lekker ontbijt geserveerd, worden er korte seminars gehouden en krijgt u de gelegenheid een pitch te houden voor de andere deelnemers aan de reis. Uiteraard kunt u de reistijd gebruiken om voor u zelf te werken, maar het is een bijzonder mooie gelegenheid om te netwerken met regionale ondernemers. Daarnaast is er de mogelijkheid om contacten te leggen met standhouders van het Holland Paviljoen. Kortom, een leerzame en vruchtbare reis. Wilt u pitchen tijdens de busreis, meld dit dan bij Richard Dobbelmann.

Programma busreis Hannover Messe 2019

  • 06.00 uur – Vertrek van de bus bij station Elst
  • 10.30 uur – Aankomst en welkom door FME bij het Holland High Tech Paviljoen.
  • 11.00 uur – Beursbezoek op eigen gelegenheid of rondleiding op het paviljoen
  • 16.30 uur – Ontvangst op de stand van Handwerkskammer Münster en de VMO
  • 16.30 uur – 17.30 uur – Er is de mogelijkheid om ondernemers uit de regio Enschede en de Achterhoek te ontmoeten tijdens een buffet
  • 18.30 uur – Vertrek richting Elst
  • 23.30 uur – Aankomst station Elst

Deze reis wordt u kosteloos aangeboden door de samenwerkende partners. *Let op: bij een no-show wordt er €250,- in rekening gebracht.

De busreis in 2018

Zo’n dertig ondernemers, bestuurders en studenten uit de regio stapten op 25 april 2018 om zes uur ’s ochtends in Arnhem in de bus, om rond elf uur aan te komen op de beursvloer. ’s middags werd er een lunch met een paneldiscussie georganiseerd en was er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de stands te bezoeken. De dag werd afgesloten met een borrel en demonstratie.

“Het was een erg geslaagde busreis naar Hannover Messe. Veel mensen gezien en gesproken op de beurs en in de bus. Ik ga mij nu inschrijven voor jullie nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!” Sjirk van der Goot, Strategic Business Development bij VBR Turbinepartners uit Elst

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
3 april 2019
Tijd:
06:00 - 23:30
Evenement Categorieën:
,

Organisatoren

The Economic Board
Briskr
RCT Gelderland
Radboud Universiteit
Novio Tech Campus
Business Cluster Semiconductors
Industrie Park Kleefse Waard (IPKW)

Locatie

Hannover Messe
Hermesallee
Hannover, 30521 Duitsland
+ Google Maps
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp