Laden Evenementen
9 March - 15:30 - 20:30
  • Dit event is voorbij.

Event Business Angels Netwerk Nijmegen: ‘Verder op het ongebaande pad’

event Business Angels Netwerk Nijmegen event

Event Business Angels Netwerk Nijmegen: ‘Verder op het ongebaande pad’

Op maandag 9 maart organiseren de gemeente Nijmegen, Oost NL, Briskr, The Economic Board, Rabobank Rijk van Nijmegen, Poelmann van den Broek en Rockstart Health het volgende event van het Business Angels Netwerk Nijmegen. Na een succesvolle bijeenkomst eind 2019, waarin wij een nieuwe weg zijn ingeslagen met het netwerk, gaan we nu graag met verder op ons ongebaande pad.

Programma event Business Angels Netwerk Nijmegen

  • Durf te vragen – heb jij een vraag die je met het netwerk wil delen om samen tot nieuwe inzichten te komen? Je kunt je vraag vooraf aan ons doorgeven en we zullen geselecteerde vragen plenair onder leiding van een ervaren moderator bespreken. Ook tijdens het diner kan jouw vraag gesteld worden.
  • Durf te leren – hoe kan je het meeste van elkaar leren? Om te leren moet je fouten omarmen. Door dit voluit te doen is de luchtvaart extreem veilig geworden. Welke lessen zitten daar in voor ons? Martijn Kriens vertelt vanuit zijn ervaring als piloot welke lessen we hier uit kunnen halen.
  • Durf te investeren – waar liggen de investeringskansen voor het netwerk? Met elkaar gaan we opzoek naar de gemene deler met als doel om in het vervolg interessante start-ups vanuit het netwerk aan de andere leden te introduceren.

Voor wie

De bijeenkomst van 9 maart is uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, of iemand in je eigen netwerk hebben die net zoals u het lef heeft ongebaande paden te bewandelen, dan is hij of zij uiteraard ook van harte welkom. Neem dan contact op met Richard Dobbelmann.

Lees hier meer over het Business Angels Netwerk Nijmegen

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
9 March
Tijd:
15:30 - 20:30
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisatoren

Gemeente Nijmegen
Oost NL
Rabobank Rijk van Nijmegen
The Economic Board
Briskr
Poelmann van den Broek Advocaten
Rockstart Health

Locatie

Novio Tech Campus
Transistorweg 5
Nijmegen, 6534 AT Nederland
+ Google Maps
Website:
https://noviotechcampus.com/
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp