Laden Evenementen
16 september - 14:00 - 17:00
  • Dit evenement is voorbij.

Briskr Workshop Networking Skills

netwerk

Briskr Workshop Networking Skills

Gratis

For English: please visit the website of Briskr.

Op 16 september 2021 organiseren Briskr en Frank Smallegange samen een workshop Networking Skills. Het zal een interactieve bijeenkomst worden waar er volop ruimte is je eigen verhalen opnieuw vorm te geven en tactieken te ontdekken hoe je deze het best vertelt. Op het eind van de workshop zullen er in ieder geval minstens tien personen in uw netwerk zijn die uw persoonlijke verhaal kennen.

Netwerken is een belangrijk onderdeel van uw baan. Om die reden is het essentieel dat u uw verhaal goed aanpast op uw publiek. Dit vergt goede luisterkwaliteiten, maar ook verteltechnieken. Tijdens de workshop zal er aan deze twee eigenschappen gewerkt worden. Uw verhaal wordt gefinetuned, op maat gemaakt voor uw publiek en er wordt geoefend hoe u deze moet vertellen in een netwerksetting. Hoe raak je in gesprek, hoe stap je eruit en hoe creëer je succesvol een follow-up? Op die vragen krijg je tijdens de workshop de antwoorden.

Meer informatie en aanmelden

De organisatie mikt op het houden van een fysieke bijeenkomst, zolang de coronamaatregelen dat toelaten. Mocht dit niet mogelijk zijn, zal er gekeken worden naar een nieuwe datum voor de workshop.

Inschrijven is gratis, maar is wel vereist voor deelname aan de workshop. De bijeenkomst zal gehouden worden in het Engels. Tijdens de workshop wordt er gezorgd voor hapjes en drankjes. Meer informatie kunt u via deze website vinden, ook kunt u op die pagina inschrijven.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
16 september
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Organisatoren

Briskr
Frank Smallegange

Locatie

Novio Tech Campus, gebouw M
Transistorweg 5
Nijmegen, Nederland
+ Google Maps
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp