Laden Evenementen
17 maart - 09:30 - 13:00

Briskr Academy Workshop: Pitch to Win

Workshop Patent or Trade Secret

Briskr Academy Workshop: Pitch to Win

€50

Op 7 maart vindt de Briskr Academy Workshop Pitch to win met David Beckett plaats. Tijdens de workshop is iedereen van harte welkom. De workshop staat in het teken van pitchen en zal alle nodige handvatten bieden om een succesvolle pitch neer te zetten.

David Beckett

David Beckett coacht pitchers over de hele wereld. Maar liefst 962 start-ups wonnen onder zijn vleugels (in totaal 278,5 miljoen euro aan) investeringsgeld. Daarnaast trainde hij meer dan 15.000 professionals bij organisaties zoals ING, PwC, IKEA en Unilever. In totaal deed hij dat al in 27 landen. Ook is Beckett de schrijver van het boek Pitch To Win. Kortom: een flinke dosis ervaring waar u nu dus de vruchten van kunt plukken.

Workshop Pitch To Win

Vorig jaar organiseerde Briskr ook al een workshop met David Beckett. Naar aanleiding van het succes daarvan, wil de organisatie nogmaals de kans bieden om wat te leren van een van ’s werelds grootste pitchcoaches.

Tijdens de workshop zullen alle facetten van het pitchen besproken worden. De actieve en praktische workshop biedt alle handvatten die u nodig heeft om een winning pitch neer te zetten. De verhaallijn, het overbrengen van de boodschap én het creëren van een opvallende opening en krachtige afsluiter: alles komt aan bod.

Meer informatie

Na de workshop ontvangt u naast een selectie van materialen ook toegang tot een app die zal helpen met het maken van de perfecte pitch. De workshop wordt in het Engels gegeven en kost vijftig euro. De opbrengst wordt in de organisatie van komende evenementen geïnvesteerd. Aanmelden kan hier.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
17 maart
Tijd:
09:30 - 13:00
Kosten:
€50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Briskr
Website:
https://briskr.eu/

Locatie

Novio Tech Campus, gebouw M
Transistorweg 5
Nijmegen, Nederland
+ Google Maps
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp