Laden Evenementen
26 november - 16:00 - 18:00

The Economic Board – boardvergadering (besloten)

boardvergadering

The Economic Board – boardvergadering (besloten)

De board vergadert vijf keer per jaar op wisselende locaties in de regio Arnhem – Nijmegen, met Wageningen. Het petit comité van The Economic Board, waarin de triple helix is vertegenwoordigd, komt voorafgaand aan de boardvergaderingen samen. Dit comité bereidt de vergaderingen voor en draagt er zorg voor dat op de agenda van de vergaderingen onderwerpen komen die voor alle drie de geledingen (bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden) interessant zijn. De boardleden ontvangen de agenda met bijbehorende stukken twee weken van tevoren.

De agenda bevat zowel terugkerende elementen als onderwerpen die aansluiten bij de actualiteit. Een vast element zijn de presentaties over plannen, projecten of activiteiten. Veelal ontvangen gastsprekers een uitnodiging een presentatie te geven aan de board. Een ander terugkerend agendapunt is het vaststellen van formele documenten, zoals jaarverslag en jaarrekening. Hetzelfde geldt voor het benoemen van nieuwe boardleden en het agendapunt waarbij de boardleden met elkaar delen wat er in hun organisaties speelt. Actuele onderwerpen op de agenda hebben vaak te maken met kansen voor de regio die zich voordoen, zoals regelingen vanuit het Rijk.

Programma boardvergadering

  • Donderdag 26 november: 16.00 – 18.00 uur

Meer informatie

De vergaderingen kennen een besloten karakter. Na afloop van de vergadering plaatsen wij een bericht op Twitter en LinkedIn. Ongeveer een week na de vergadering verschijnt een uitgebreider nieuwsbericht op onze website.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
26 november
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

The Economic Board
Site:
https://theeconomicboard.com/

Locatie

Stadhuis Nijmegen
Korte Nieuwstraat 6
Nijmegen, 6511 PP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
(024) 329 9000
Site:
https://www.nijmegen.nl/
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp