Laden Evenementen
28 april 2020 - 15:00 - 16:00
  • Dit evenement is voorbij.

Beeldschermzorg in coronatijden

kvk event; subsidies webinar Getting Back on Track

Beeldschermzorg in coronatijden

Het coronavirus grijpt elke kans aan om zich te verspreiden. Persoonlijke zorg is daardoor niet meer overal mogelijk. Beeldschermzorg is in coronatijden daarom onmisbaar. Het is een manier van waarbij de zorgverlener het meest persoonlijke contact kan hebben met zijn of haar patiënt. Op 28 april organiseert Health Valley een webinar over dit onderwerp.

Fasttrack Beeldschermzorg

Deze manier van zorg verlenen blijkt grote voordelen te hebben, voor zowel de patiënt als de zorgverlener. Vanuit het ondersteuningsprogramma SET-up heeft VitaValley in samenwerking met VWS, RVO en ZonMw daarom een Fasttrack Beeldschermzorg gelanceerd. Deze combinatie van toolkit en leernetwerk draagt bij aan een snelle implementatie van beeldschermzorg door zorg- en welzijnsorganisaties.

Pim Ketelaar, van VitaValley, zal deze fasttrack in een webinar toelichten. Er is immers veel vraag naar beeldschermzorg, maar nog niet alle partijen hebben dezelfde kennis en kunde. Ook zal er tijdens de webinar aandacht worden geschonken aan vragen met betrekking tot de Stimuleringsregeling e-Health Thuis (SET). Tijdens de webinar komen praktijkvoorbeelden aan bod, zodat eenvoudig duidelijk wordt hoe de regeling toegepast kan worden.

Meer informatie

U kunt zich hier aanmelden voor de webinar Beeldschermzorg in coronatijden. De webinar is gratis toegankelijk en interessant voor zorg- en welzijnsorganisaties en bedrijven met producten op het gebied van eHealth of daarmee bezig zijn.

In verband met de coronamaatregelen zijn de evenementen voor de komende tijd afgelast. Gelukkig zijn er veel creatieve organisaties die de online oplossingen bedenken. Bekijk de agenda.

 

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
28 april 2020
Tijd:
15:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.healthvalley.nl/events/beeldschermzorg-in-coronatijden-van-nood-naar-deug

Organisator

Health Valley
Site:
https://www.healthvalley.nl/
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp