Laden Evenementen
20 mei - 11:30 - 12:00
  • Dit event is voorbij.

Kijk hier live mee met aflevering 4 van Lifeport WebinarTV: Daniël Wigboldus en Monique Esselbrugge

Lifeport WebinarTV

Kijk hier live mee met aflevering 4 van Lifeport WebinarTV: Daniël Wigboldus en Monique Esselbrugge

Lifeport WebinarTV is een serie webinars van The Economic Board over het post-corona tijdperk en de toekomst van de anderhalvemetereconomie in de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen. De vierde aflevering met boardleden Daniël Wigboldus (Radboud Universiteit) en Monique Esselbrugge (gemeente Nijmegen) vindt plaats op 20 mei om 11.30 uur.

Deelnemen

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de vierde aflevering van Lifeport WebinarTV. Deze aflevering wordt live uitgezonden op woensdag 20 mei 2020 om 11.30 uur. Kijkers van Lifeport WebinarTV kunnen de webinar live vanuit hun eigen huis volgen en de deelnemers zien en horen. Ook bent u uitgenodigd om live vragen stellen aan de bestuurders via de chat.

Aanmelden

Lifeport WebinarTV

De boardleden van The Economic Board, vertegenwoordigers van de triple helix uit de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen, delen in tweetallen hun kennis en visie over dit thema. Aan bod komen vragen als: Wat betekent de anderhalvemetereconomie? Wat stellen de bestuurders van grote bedrijven, overheden en kennisinstellingen uit onze regio zich daarbij voor? Hoe kunt u uw eigen organisatie voorbereiden op de anderhalvemetereconomie? Wat kunt u zelf doen en wat kunnen de bestuurders uit de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen doen? Wat zal de grootste uitdaging hierin zijn voor ondernemers de komende één tot twee jaar?

Het webinar wordt geleid door tv-presentator en dagvoorzitter Angelique Krüger vanuit het kantoor van The Economic Board in Nijmegen. De opnames zullen worden gemaakt conform de richtlijnen van het RIVM.

Meer weten over ontwikkelingen in de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen in relatie tot de coronacrisis? Deze informatie bundelen wij hier voor u.

Bekijk hier de afleveringen

Aanmelden
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
20 mei
Tijd:
11:30 - 12:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Online

Organisator

The Economic Board
Website:
https://theeconomicboard.com/
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp