Koning Willem I Prijs 2018

De Koning Willem I Prijs is een innovatieve award die tweejaarlijks wordt uitgereikt door Koning Máxima. In 2018 wordt deze prijs uitgereikt in European Green Capital Nijmegen. De prijs wordt uitgereikt in de categorieën grootbedrijf en mkb, en er is een Plaquette voor Duurzaamheid.

Supported by The Economic Board stempel

Over de Koning Willem I Prijs

De KW1-prijs is een onafhankelijke en prestigieuze Nederlandse prijs en wordt sinds 1958 elke twee jaar uitgereikt aan die ondernemer of onderneming die duurzaamheid, doorzettingsvermogen, durf en daadkracht heeft vertoond.

Ambitie

Om de economie een boost te geven, hebben de Nederlandsche Bank en een aantal met het bedrijfsleven verbonden instanties de koppen bij elkaar gestoken. Dat heeft uiteindelijk geleid tot de oprichting van de Koning Willem I Prijs. De ambitie van de Koning Willem I Stichting is om met de prijs de bv Nederland beter op de kaart te zetten en ondernemend Nederland te inspireren.

Rol van The Economic Board

The Economic Board is aangehaakt om ondernemers in de regio Arnhem – Nijmegen en Wageningen meer betrokken te laten voelen bij de uitreiking van de prijs in de regio. Daarnaast ondersteunen wij de bekendmaking van de genomineerden in de categorie mkb op het provinciehuis in Arnhem, en de bekendmaking van de genomineerden voor de Duurzaamheidsplaquette op de WUR.

Meer weten?

Emina Joosten Beslagic

Emina Joosten Beslagic

Program manager

Emina Joosten Beslagic werkt als program manager voor The Economic Board, ingezet door de gemeente Nijmegen. Voor meer informatie over een zachte landing en contacten in de regio bent u bij haar aan het juiste adres.

Ook interessant